Om oss

Velkommen  til vår hjemmeside

Hytta vår

 

Vi heter Anne og Roger Rokstad og bor i Rossfjordstraumen ,2,5 mil fra Finnsnes by i Troms fylke.
Vår nærmeste flyplass er Bardufoss ,45 minutters kjøring fra oss.
Vi har 2 voksne døtre, Jeanette født 1983  bor på Finnsnes , Susann født 1985 bor i Trondheim og vår sønn Thomas født 1990  elektriker på hurtigruten. Vi har alltid hatt dyr i huset, hund ,katt, fugler,hamster til tider flere på en gang,men da vår blandingshund Mikki døde av nyresvikt 10 år gammel og ungene begynte å flytte ut, bestemte vi oss for å kjøpe oss en Berner Sennen.

I mars-05 blei vårt hjem beriket med vår første berner som til daglig blir kalt Aro.Vi skjønte ganske snart at det slettes ikke kom til å stoppe med det, så i juli-06 kom en liten berner tispe med navn Bira til oss.

Aro og Bira er halvsøsken og kommer fra Kennel Nellyvill i Trondheim.De er noen fantastiske hunder og begge to er avls godkjent iht. NBSK,savls regler. Det ble jo ikke stopp med det så i november-07 hentet jeg lille Monja hos Alnøiten`s kennel i Sundsvall Sverige.(også avls godkjent) Juni-09 fikk vi en ny glede da Nigan flyttet til oss fra Berntiers Kennel også den i Sverige. Vi stortrives med våre hunder og det livet dem bringer med seg, alt fra utstillinger treninger, friluftsliv og sist men ikke minst den kontakten vi har fått med masse trivelige mennesker. Hundene bor selvsagt inne i lag med oss og er fullverdige familiemedlemmer. Jeg er medlem i SHK (Senja Hundeklubb), NBSK .NKK,  og følger selvsagt avls reglene her. Jeg ønsker som oppdretter å avle opp friske, sunne , mentalt gode,

rasetypiske Berner Sennen.Våre hunder blir foret med SPECIFIC og er forsikret i

Trenger vi veterinær, tar vi kontakt med

 

Her bor vi